×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zus Sandra Reemer: ‘Huis opruimen is verschrikkelijk moeilijk’

19.07.2017 -

Sinds het overlijden van Sandra Reemer zit haar familie in haar huis. De familieleden zijn druk bezig geweest met het huis leeghalen, want al voor het overlijden van de zangeres werd deze verkocht. 'Bij alles kwamen herinneringen boven', vertelt Marina, de zus van Sandra, aan Weekend.


'Het verschrikkelijk moeilijk, we zaten voortdurend te huilen. En gelukkig ook af en toe heel erg te lachen', gaat Marina verder. 'We zaten er gewoon doorheen met zijn allen. Voor de rouw en het verwerken was nauwelijks tijd omdat er zoveel gedaan moest worden. Ik voel me al weken een soort robot, vol vermoeidheid samen met het verdriet en de frustratie om haar dood.'

Sandra's huis in Gemonde werd al voor haar dood verkocht. 1 Augustus is de overdracht en dan moet de woning leeg opgeleverd worden. Hierna zal duidelijk worden wat Sandra heeft nagelaten. 

Addy van den Krommenacker is executeur testamentair, zo laat Marina weten. 'Hij zal de verdeling regelen. Maar zeker is dat er een groot deel naar een goed doel zal gaan.'