Zus L’Wren haalt uit naar Mick Jagger

De zus van L'Wren Scott, de onlangs overleden vriendin van Mick Jagger, is teleurgesteld in de Rolling Stone. Mick werd deze week in Zürich gespot met een mysterieuze brunette en dat valt niet goed bij Jan Shane.

"Vragen mensen zich na het zien van deze foto's nog af waarom L'Wren depressief was?", vertelt ze aan Mirror. Scott overleed 11 weken geleden, ze pleegde zelfmoord. "Door deze foto's vraag ik me echt af wat Mick denkt en voelt. Zijn dochter vertelt me dat hij er nog steeds kapot van is, maar dan komen deze foto's ineens voorbij", aldus de zus van L'Wren. "Mick zal nooit veranderen."

"Mijn zus is nu gelukkig wel blij. Ze is samen met onze ouders in de hemel en ze heeft geen pijn meer", vervolgt Jan. Bronnen vertellen de website dat de brunette trouwens niet de eerste vrouw is met wie hij het gezellig heeft na de dood van Scott.

Jan en L'Wren hadden elkaar overigens al zes jaar niet gezien. Ze was ook niet bij de begrafenis en de afscheidsdienst die Mick en haar broer voor de ontwerpster hadden geregeld. Mick en L'Wren waren 13 jaar samen.