Zus Drew Barrymore drugsverslaafd?

De vorige week overleden halfzus van Drew Barrymore had al een hele tijd problemen met drugs. Jessica Barrymore zou zelfs een keer zijn opgepakt voor dealen, weet RadarOnline.

Jessica werd vorige week gevonden in haar auto, naast haar zouden veel pillen hebben gelegen. Een vriendin van haar liet vlak na de vondst weten dat Jessica een lieve, zorgzame vrouw was. "Ik denk niet dat ze drugs gebruikte", voegde ze daar nog aan toe.

Een voormalig vriendje van Jessica heeft de website laten weten dat ze juist wel verslaafd was. "Ze was heel erg intelligent, maar ze was wel verslaafd aan drugs, onder andere aan speed. Het ging niet goed met haar." Autopsie moet de doodsoorzaak nog vaststellen.

Actrice Drew reageerde ook op het verlies van haar halfzus. "Ook al heb ik haar maar kort ontmoet, ik wens haar en haar geliefden zoveel mogelijk vrede toe. Hun verlies gaat me ongelooflijk aan het hart." Drew (39) en Jessica hebben dezelfde vader, de in 2004 overleden acteur John Drew Barrymore van wie Drew lange tijd vervreemd was.