×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zure reacties doen Gordon pijn

16.12.2017 -

Gordon vindt het jammer dat een deel van de kijkers zich bedonderd voelt om het einde van Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? De zure reacties op sociale media deden hem pijn, vertelt hij.


Gordon begrijpt de kritiek enigszins, zeker omdat hij en de programmamakers drie weken lang volhielden dat het huwelijk wel plaats had gevonden. De presentator benadrukt echter dat hij de show met 'heel zijn hart' heeft gemaakt. 'Daarom deed die storm van kritiek pijn', zei hij in RTL Late Night.

Vooral het feit dat Gordon op sociale media op het hakblok werd gelegd omdat hij niet ging trouwen deed de presentator pijn. 'Die mentaliteit van tegenwoordig in Nederland. Op sociale media word je helemaal afgebrand. Dat doet heel veel pijn.'

Dat hij het programma voor de kijkcijfers maakte is logisch, vervolgt Gordon. 'Ja sorry, het is mijn werk. Ik ben programmamaker! Of ik mijn zakken gevuld heb? Ik heb gewoon een contract bij RTL, ik heb er geen cent extra mee verdiend.'

In de laatste aflevering van Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie? koos Gordon niet voor een van de twee overgebleven kandidaten omdat het gevoel er niet was. RTL stuurde eerder vrijdag een statement uit waarin het zijn excuses aan de kijker aanbiedt. 'Als we kijkers het gevoel hebben gegeven dat ze voor de gek zijn gehouden, dan spijt ons dat', aldus de zender.