×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zorgen om Luv’-zangeres José Hoebee

Zorgen om Luv’-zangeres José Hoebee
6.11.2019 -

Luv'-zangeres Marga Scheide maakt zich grote zorgen om haar collega José Hoebee. 'Het lijkt een hopeloze situatie te zijn geworden', aldus Marga.


José Hoebee kampt al enige tijd met burn-outklachten. ‘Ook ik weet niet wat er nu precies met José aan de hand is’, vertelt Marga aan de Telegraaf. ‘Het zijn vage lichamelijke en geestelijke klachten. Ze wordt nu onderzocht. Laten we het beste ervan hopen.’

Luv’ trad afgelopen zomer voor het eerst in jaren weer op met Chimène van Oosterhout als nieuw lid. Vanwege de gezondheid van José zijn nu alle shows tot februari afgezegd.

Volgens Marga komt José ‘niet echt depressief’ over. ‘Wat het wel is, wordt nu onderzocht. Ik hoop snel de resultaten van die onderzoeken te horen, want we willen natuurlijk allemaal verder. Helaas moeten we de fans even teleurstellen. Het is belangrijk en het is te hopen dat zij snel weer wat beter in haar vel zit. Tot die tijd laten we José maar even met rust.’

Ook interessant:

Kim Kardashian neemt drastische beslissing na 40e verjaardag

Bonje tussen The Voice Of Holland-coaches

Henny Huisman openhartig over paniekaanvallen: ‘Het is vreselijk’