×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zorgen om Adèle Bloemendaal

27.12.2016 -

Adèle Bloemendaal hoopt over twee weken haar 84e verjaardag te vieren in het Amsterdamse verzorgingshuis De Flesseman, waar de comédienne sinds 2013 woont. De afgelopen maand was het maar zeer de vraag of ze deze respectabele leeftijd wel zou halen, toen ze tot twee keer toe in het ziekenhuis werd opgenomen vanwege een hardnekkige longontsteking.


Vooral bij de eerste ziekenhuisopname was Adèle er zeer slecht aan toe, weet een ingewijde uit De Flesseman te melden over de actrice en zangeres, die in 2014 al werd getroffen door een zware beroerte. Toch is ze nu weer terug in haar kamer in De Flesseman op de Nieuwmarkt.

In het voorjaar van 2017 wordt de biografie verwacht waar Henk van Gelder al een paar jaar aan werkt. Daarin beschrijft hij het turbulente leven van de actrice uit onder meer de televisieseries 't Schaep Met De 5 Pooten, In De Vlaamsche Pot en Het Zonnetje In Huis, comédienne met een aantal onewomanshows en zangeres van zeker vier carnavalskrakers.