×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje Wesley Sneijder zet vader in het zonnetje

Zoontje Wesley Sneijder zet vader in het zonnetje
13.08.2019 -

Wesley Sneijder maakte gisteren bekend dat hij definitief stopt met profvoetbal. Vandaag laat zijn zoontje Jessey weten hoe trots hij op zijn vader is!


Op Instagram deelt de 12-jarige Jessey een foto met zijn vader, waarbij hij trots schrijft: ‘Een carrière waar iedereen van droomt love you papa!’
Op de foto is te zien dat Wesley in zijn voetbalcarrière 573 wedstrijden heeft gespeeld, 152 doelpunten heeft gemaakt, 142 assists heeft gegeven én 20 trofeeën heeft gewonnen. Dat zijn zoontje trots is op hem, is dan ook meer dan terecht!

Wesley Sneijder begon zijn carrière bij Ajax en speelde daar vijf jaar. Daarna speelde hij bij Real Madrid, Internazionale, Galatasaray, Nice en bij Al-Gharafa in Qatar.