×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Sanne Langelaar en David Lucieer

Zoontje voor Sanne Langelaar en David Lucieer
29.10.2018 -

Acteurs Sanne Langelaar en David Lucieer zijn vorige week maandag de trotse ouders geworden van een gezonde zoon. Zijn naam is Sam Eli Lucieer, zo maakt het koppel maandag in een korte verklaring bekend.


'We vinden hem geweldig. Hij is het liefste en leukste dat we ooit hebben gemaakt', laat het stel weten. Het is het eerste kind voor het stel, dat inmiddels bijna zes jaar samen is.

In mei maakten de twee op Instagram bekend dat ze in blijde verwachting waren. Sanne lag op een foto misselijk onder een deken op de bank, maar kon gelukkig uitkijken naar de geboorte van hun kindje. 'David en ik zijn dolblij en kunnen niet wachten om onze kleine spruit te ontmoeten', schreef ze toen.

Langelaar speelde onder meer in Michiel de Ruyter en Dagboek van een Callgirl. Lucieer is bekend van zijn rollen in onder meer Papadag en Dokter Deen.