×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Quentin Tarantino

Zoontje voor Quentin Tarantino
23.02.2020 -

Quentin Tarantino is voor de eerste keer vader geworden. De 56-jarige regisseur en zijn twintig jaar jongere vrouw Daniella Pick zijn de kersverse ouders van een zoon.


‘Daniella en Quentin Tarantino kondigen met blijdschap de geboorte van hun eerste kind aan. Een jongetje, geboren op 22 februari 2020,’ laat een woordvoerder aan TMZ weten. In augustus had het stel bekend gemaakt dat ze een kind verwachtten.

Quentin en Daniela ontmoetten elkaar in 2009, toen de regisseur promotie deed voor zijn film Inglourious Basterds. In 2017 verloofden ze zich, nadat ze een jaar officieel samen waren. In november 2018 trouwde het stel tijdens een intieme ceremonie in Los Angeles.