×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Maaike Timmerman

Zoontje voor Maaike Timmerman
1.03.2017 -

Goedemorgen Nederland-presentatrice Maaike Timmerman is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte ze woensdag bekend in de uitzending en op social media. Maaike maakte ook bekend dat zij en haar vriend Marten Blankesteijn een zoon krijgen.


“Ik hoop begin september moeder te worden van een heel gezond kindje”, glunderde Maaike in de studio van WNL. De presentatrice en de medeoprichter van Blendle deelde het babynieuws ook via Twitter.

Maaike’s collega’s Leonie ter Braak en Roos Moggré zijn ook druk in de weer met luiers. Leonie beviel in oktober van haar tweede kind, zoon Valentijn. Roos verwelkomde in juli haar eerste spruit, dochter Isabella. “Lieve Leonie en Roos ik ga jullie mama-skills nog hard nodig hebben ;-)”, twitterde Maaike.