×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Katherine Heigl

17.01.2017 -

Katherine Heigl heeft haar derde kind verwelkomd. De actrice en haar echtgenoot Josh Kelley werden ouders van een jongetje.


Joshua Bishop Kelley jr werd al op 20 december geboren, maar het stel bevestigde het nieuws pas maandag aan People. Katherine en Josh waren al ouders van dochters Naleigh (8) en Adalaide (4), die ze in 2009 en 2012 adopteerden.

De voormalig Grey's Anatomy-ster maakte in juni bekend dat ze zwanger was van haar derde kind. "Dit is een ontzettend opwindende tijd voor ons vol spanning, verwachting en hormonen. Nou ja, ik ben de enige die vol hormonen zit, maar de rest van het gezin geniet daarvan mee", grapte de actrice toen.