×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Job Bovelander

3.04.2018 -

Job Bovelander en Chava voor in 't Holt zijn ouders geworden van een zoon. Het acteurskoppel verwelkomde vorige week Noam, zo maakte Job dinsdag bekend op de perspresentatie van de nieuwe musicalkomedie Charley.


'Ja ik ben vader geworden! Alles is helemaal goed gegaan. Hij is met een keizersnede ter wereld gekomen', aldus de gelukkige Job, die zijn ogen niet kon geloven. 'Na afloop zei ik tegen mijn vriendin: ik zou deze dag zo weer over willen doen. Het is zo bijzonder om een kind te krijgen. Iets dat altijd zo abstract is geweest, wordt dan zomaar realiteit. Hij kwam er uit en ik dacht meteen: dat is hem! Die had ik besteld!'

Job speelt in de musical Charley de rol van Lodewijk van Blaericum. Het stuk is geschreven door Jon van Eerd, die ook de hoofdrol speelt. De musical gaat in december in première.