×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Jack Osbourne

18.06.2015 -

Jack Osbourne en zijn vrouw Lisa Stelly hebben een nieuw lid in hun gezin verwelkomd. Lisa beviel afgelopen zaterdag van Andy Rose, het zusje van de 3-jarige Pearl.


In februari maakte het stel de zwangerschap bekend. "Verrassing! Ronde 2. Baby op komst", schreef de 29-jarige zoon van rocker Ozzy Osbourne toen op Instagram.

Het stel kreeg de schrik van hun leven toen de zwangere Lisa in april in haar auto betrokken raakte bij een aanrijding. Ze werd ter observatie opgenomen in het ziekenhuis, maar gelukkig bleek alles in orde. "Eindelijk weer thuis", meldde ze toen na afloop opgelucht. "Bedankt voor al jullie gelukswensen, de baby maakt het goed."