×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Harry en Meghan

Zoontje voor Harry en Meghan
6.05.2019 -

Het eerste kind van de hertog en hertogin van Sussex is geboren. Meghan is thuis in Frogmore Cottage bevallen van een zoon.


’We zijn blij dat ons eerste kindje is geboren,’ meldt het paar op Instagram. Een naam is nog niet bekend. Het jongetje kwam maandagochtend om 05.26 uur lokale tijd ter wereld. Het kind weegt iets meer dan 6 pond. Moeder en zoon maken het allebei ‘ bijzonder goed.

Harry vertelde de pers dat hij en Meghan nog nadenken over een naam. Die moet binnen een paar dagen bekend zijn, beloofde de prins. Harry en Meghan tonen hun zoon over twee dagen aan de wereld.

Harry, die Meghan bijstond tijdens de bevalling, vertelde ‘ heel trots te zijn’ op zijn echtgenote. Hij noemde de geboorte ‘een geweldige ervaring’. Op Instagram bedanken de hertog en hertogin van Sussex het publiek voor alle ontvangen steun en het meeleven.

De hertog en hertogin van Sussex verhuisden begin deze maand (april) naar Frogmore Cottage op het landgoed Windsor. Een paar weken geleden werd duidelijk dat Meghan haar eerste kind liever thuis op de wereld zet dan in een ziekenhuis.

Harry en Meghan maakten in oktober bekend dat ze vader en moeder worden. Vlak daarna maakten de twee een rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland, waar ze direct werden bedolven onder de babycadeaus. De zwangere Meghan is lang blijven werken, half maart ging de hertogin met verlof. Eind februari vloog ze nog met Harry naar Marokko voor een officieel bezoek.

Harry en Meghan trouwden vorig jaar mei in St. George’s Chapel, eveneens op landgoed Windsor. De prins en de voormalig actrice zijn sinds begin 2016 samen, eind november 2017 werd hun verloving wereldkundig gemaakt. Hun kind wordt zevende in lijn van troonopvolging, na papa Harry.