×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Alexandra Alphenaar

2.07.2017 -

Alexandra Alphenaar is bevallen van een zoontje. Ze maakte het heugelijke nieuws zondagavond bekend via een foto op Instagram. Het jongetje kreeg de naam Daniel Christiaan Philip van Andel, met Daan als roepnaam.


“Ik ben helemaal in de wolken met mijn kleine jongen”, laat de voormalige GTST-actrice weten aan Privé. Alexandra beviel afgelopen donderdag van haar eerste kind. Daniel is kerngezond en met zijn moeder gaat het ook goed. “We zijn super trots en blij en ja, die roze wolk bestaat dus echt.”

De 35-jarige musicalactrice is al ruim acht jaar samen met haar partner Jaap van Andel. Vanaf oktober is Alphenaar te zien in de nieuwe musical Tina.