×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Alanis Morissette

Zoontje voor Alanis Morissette
13.08.2019 -

Beschuit met blauwe muisjes voor Alanis Morissette en haar man Mario Treadway. Het stel verwelkomde op 8 augustus hun derde kind: zoontje Winter Mercy Morissette-Treadway. De zangeres deelde het vrolijke nieuws via Instagram, waar ze een foto van de kersverse spruit postte.


‘Hier is ‘ie dan. Winter-Mercy. Ik heb er mijn hele leven van gedroomd om van jullie drie te houden,’ aldus de 45-jarige Alanis, die hiermee tevens doelt op haar twee andere kinderen, zoon Ever Imre (8) en dochter Onyx Solace (3).

Echtgenoot Mario (39) plaatste dezelfde foto op zijn sociale media, met daarbij de tekst: ‘Alanis, jij bent voor altijd mijn heldin. Dank je wel voor je enorme strijdlust en gave om zoveel liefde te geven.’ Ook meldde hij dat de kleine Winter-Mercy, evenals zijn grote broer en zus, thuis ter wereld is gekomen.

De Canadese zangeres ‘bevalt’ wellicht binnenkort weer. Ze liet een poosje geleden weten bezig te zijn met het maken van nieuwe muziek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

he’s here. ✨🙌🏻🙏🏻❤️ Winter Mercy Morissette-Treadway. #8/8/19 #mywholelifeidreamedoflovingyouthree #😭❤

Een bericht gedeeld door Alanis Morissette (@alanis) op