Zoontje van Usher herstelt goed na ongeluk

Het gaat een stuk beter met het vijfjarige zoontje van Usher nadat hij afgelopen maandag bijna verdronk in het zwembad van de r&b-zanger in Atlanta. Raymond V kan naar verwachting over een paar dagen het ziekenhuis verlaten. Dat meldt TMZ.

De jongen werd maandag met spoed opgenomen nadat hij met zijn arm vast kwam te zitten in een afvoerbuis van het zwembad. Hij werd na enige tijd bevrijd en in allerijl naar het ziekenhuis gebracht, waar hij sindsdien op de intensive care lag.

Een bron meldde tegenover TMZ dat Raymond, die na het incident gereanimeerd moest worden, een haast miraculeus herstel laat zien. Hij zou al weer in bed zitten, eten, praten en spelen. De artsen willen hem uit voorzorg toch nog wat langer in het ziekenhuis houden.

De zanger was op het moment van het ongeval niet bij zijn kinderen, een tante hield toezicht. Zijn ex-vrouw, Tameka Foster, heeft het ongeluk aangegrepen om de voogdij over Raymond te krijgen. Ze heeft de rechter verzocht de zorg voor het jongetje aan haar toe te kennen.

Aanstaande vrijdag vindt hierover in Atlanta een eerste hoorzitting plaats.