×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje Jimmy Kimmel heeft hartproblemen

2.05.2017 -

Het zoontje van presentator Jimmy Kimmel is geboren met een hartafwijking. Dat vertelde Jimmy maandagavond in zijn latenightshow.


Billy Kimmel moest toen hij drie dagen was een openhartoperatie ondergaan. Inmiddels is het jongetje tien dagen oud en gaat alles naar omstandigheden goed, zo liet een geëmotioneerde Jimmy weten. Billy is inmiddels thuis bij zijn ouders en oudere zus Jane.

In de uitzending van maandag was onder meer Olympisch snowboarder Shaun White te gast. Hij werd geboren met dezelfde hartafwijking en moest in zijn eerste levensjaar twee keer geopereerd worden. Twintig jaar later won hij de eerste van zijn twee gouden medailles op de Spelen.

Jimmy wordt de rest van de week vervangen als presentator, zodat hij thuis bij zijn gezin kan zijn. Hij riep in de uitzending van maandag kijkers op een donatie te doen aan het kinderziekenhuis in Los Angeles, waar zijn zoon werd geopereerd.