×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje Geri Halliwell vernoemd naar George Michael

22.01.2017 -

De naam van het zoontje van Geri Halliwell en Chris Horner is bekend. Het kereltje heet Montague George Hector Horner. Daarmee zou hij onder andere vernoemd zijn naar George Michael.


De voormalig Spice Girl postte zijn naam bij een foto van de voetjes van het baby'tje. Zijn roepnaam is Monty. 

Volgens bekenden van Geri is het mannetje vernoemd naar de op Eerste Kerstdag overleden George Michael. 'Geri wilde dat George een rol speelde in Monty's leven', vertelden ze aan The Mirror. Geri en George waren goede vrienden. 

Monty werd zaterdagochtend geboren. Het is het eerste kindje van Geri en Chris. Zij hebben allebei uit een eerdere relatie een dochter. 

 

Montague George Hector Horner arrived this morning, a beautiful little brother for Bluebell and Olivia #amazing-day #grateful #monty

Een foto die is geplaatst door Geri Horner (@therealgerihalliwell) op