×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon wereldster Tom Jones zwerft op straat

19.01.2018 -

De zoon van superster Tom Jones (77) leeft al jaren op straat. Bij de bankjes in Central Park in New York om precies te zijn. Nooit keek de Britse hitzanger om naar de zoon die hij verwekte tijdens een van zijn vele buitenechtelijke affaires.


Tom Jones, bekend van een hele reeks wereldhits, zit er met zijn 150 miljoen euro ronduit warmpjes bij. Maar dat geldt niet voor de zoon die hij buitenechtelijk verwerkte en nooit heeft erkend. 

In 1987 loopt de zanger de dan 24-jarige Katherine Berkery tegen het lijf in een nachtclub in New York. Deze ontmoeting zou gaan gelden als één van zijn vele avontuurtjes buiten het huwelijk met zijn vrouw Melinda om. Aan het eind van zijn carrière schatte de zanger het aantal vrouwen met wie hij naar bed was geweest tijdens zijn hoogtijdagen zelfs op zo’n 250 per jaar.

Tom maakt de 24-jarige vrouw zwanger maar zal nooit meer omkijken naar haar of naar haar zoon. En hoewel jaren later middels een DNA-test vast komt te staan dat hij inderdaad de vader is van Jon en daardoor ook moet betalen, erkent hij op geen enkel ander vlak het bestaan van hem. Tot op de dag van vandaag.

Met als gevolg dat Jon vanaf zijn puberteit en na vele gestrande pogingen tot contact met zijn vader, aan de drugs raakt en uiteindelijk op straat belandt. Daar woont hij nu al jaren. Een wrok tegen zijn vader komt hij nooit te boven. Toch, nu het minder gaat met zijn vader omdat zijn vrouw Melinda in 2016 overleed, wil hij nog één laatste poging doen hem te spreken te krijgen: 'Ik wil hem gewoon vragen naar zijn leven. En hem vooral ook laten zien hoe het mijne is… belabberd'.

De kans op deze ontmoeting lijkt echter nihil. Slechts eenmaal, in 2008, sprak Tom over zijn zoon: 'Als ik het zelf zo gepland zou hebben, had ik wel wat meer gedaan dan alleen voldoen aan mijn financiële verplichtingen. Maar ik ben er destijds gewoon keihard ingeluisd'.