×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon Tom Hanks gezocht door de politie

7.06.2015 -

De Britse politie is op zoek naar Tom Hanks’ zoon Chet. De jongen zou dit weekend een hotelkamer vlakbij het vliegveld Londen Gatwick hebben vernield en voor 1200 pond (ruim 1600 euro) schade hebben aangericht.


Chet (24) zou na een feestje drie meisjes mee hebben genomen naar zijn hotelkamer en volgens Mirror liep het daar behoorlijk uit de hand. Hotelmedewerkers ontdekten de enorme rommel pas de volgende dag, Chet was toen al lang en breed vertrokken. De medewerkers besloten toen onmiddellijk om de politie in te schakelen.

Een televisie is van de muur getrokken, spiegels en lampen zijn kapot en de kamer ligt bezaaid met glas. De Britse politie zou nu samenwerken met andere instanties om de zoon van Hanks op te pakken zodat ze hem kunnen ondervragen.

De zoon van Tom Hanks worstelt al een lange tijd met een hardnekkige drugsverslaving. In november gaf hij toe al sinds zijn zestiende drugs te gebruiken. Hij besloot hulp te gaan zoeken en liet zijn volgers destijds weten dat het goed met hem ging. Of hij nu weer gebruikt, is niet bekend.