×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon Sean Penn opgepakt voor drugsbezit

5.04.2018 -

Hopper Penn, de zoon van Sean Penn en Robin Wright, is door de Amerikaanse politie gearresteerd op verdenking van drugsbezit. Hij en een vriend zouden wiet, paddo's en amfetaminepillen in bezit hebben gehad.


Agenten ontdekten de drugs toen Hopper in zijn auto in de Amerikaanse staat Nebraska reed. Hij werd aan de kant gezet omdat hij zijn richtingaanwijzer niet gebruikte. Agenten doorzochten daarna ter controle zijn aut, meldt TMZ op basis van politiebronnen..

De 24-jarige Hopper worstelde in het verleden met een drugsverslaving. Vorig jaar zei hij dat hij met hulp van zijn vader 'clean' was geworden.

Sean Penn en Robin Wright hadden ruim twintig jaar een relatie en waren bijna veertien jaar getrouwd toen ze in 2010 uit elkaar gingen. Naast Hopper kregen de twee ook samen een dochter: Dylan.