×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon René van der Gijp heeft zijn moeder 5 minuten lang gereanimeerd

1.09.2016 -

René van der Gijp heeft verteld over de heftige nacht in maart toen zijn levenspartner Daniëlle overleed. Zijn zoontje Nicky heeft zijn moeder gereanimeerd toen zij levenloos op bed lag.


Dat vertelde René gisteren in Koffietijd. 'Hij heeft haar vijf minuten gereanimeerd.' De 15-jarige Nicky vond zijn moeder in de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 maart van dit jaar. Zij was toen al niet meer levend. 

René is blij dat zijn zoon zich er niet veel meer van kan herinneren. 'Ik vraag er vaak naar, hoe dat was. Dan zegt hij: 'Pa, geen idee' Hij weet er totaal niets meer van', vertelt de voetbalanalist. 

Daniëlle overleed op 46-jarige leeftijd totaal onverwachts. Zij en René woonden niet samen, maar wel dicht bij elkaar. Diezelfde avond was René nog bij haar geweest. Hij werd uiteindelijk door zijn zoon uit bed gebeld omdat die zijn moeder niet wakker kon krijgen. Ze bleek uiteindelijk al vroeg in de avond te zijn overleden.