×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon Noorse kroonprinses verbreekt relatie

1.08.2017 -

Marius Borg Høiby, de oudste zoon van kroonprinses Mette-Marit, is weer vrijgezel. De 20-jarige Noor en zijn vriendin Linn Helena Nilsen zijn uit elkaar, melden Noorse media.


Høiby en de 21-jarige Linn trokken vorige zomer samen door de Verenigde Staten. Volgens de Noorse uitgave Se & Hør blijven de twee ex-geliefden goede vrienden van elkaar.

De oudste zoon van Mette-Marit studeert sinds januari dit jaar in Californië. De keuze om naar Amerika te gaan is mede ingegeven door de wens om voortaan buiten de aandacht van de Noorse pers te blijven, zo liet zijn moeder weten in een ongebruikelijke open brief. Marius en Linn woonden samen in de buurt van Los Angeles.