×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon Luke Perry dankbaar voor alle steun

Zoon Luke Perry dankbaar voor alle steun
8.04.2019 -

Jack Perry, de zoon van de onlangs overleden Luke Perry, probeert de draad weer op te pakken en verscheen voor het eerst sinds Luke's overlijden weer in de ring om te worstelen. Jack postte hiervan een filmpje op Instagram en bedankte meteen ook iedereen die hem en zijn familie heeft gesteund tijdens de zware weken die ze achter de rug hebben.


‘Ik weet niet of ik ooit weer helemaal de oude word, maar ik ben terug. Ontzettend bedankt voor alle liefde en steun,’ aldus Jack.

Perry junior worstelt onder de naam Jungle Boy en werd toegejuicht door het publiek toen hij de ring betrad tijdens het toernooi WrestleMania. Vlak voordat de wedstrijd begon, keek hij even omhoog en blies een kusje naar boven.