×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon Hulk Hogan: Pa stopt nooit met worstelen

Zoon Hulk Hogan: Pa stopt nooit met worstelen
25.11.2018 -

Nick Hogan, zoon van de beroemde WWE-worstelaar Hulk Hogan, denkt dat zijn vader nooit met pensioen zal gaan.


'Hij zegt de hele tijd dat hij van worstelen houdt. Hij houdt ervan om te trainen, hij houdt van het wereldje. Het zit te diep in zijn bloed, ik denk niet dat hij er ooit mee zal stoppen', zegt de zoon van de 65-jarige worstellegende.

Nick is nog altijd zwaar onder de indruk van zijn vaders fysieke gesteldheid. 'Mensen denken dat het een grap is, maar hij is nog steeds 2 meter 1 en hij weegt ruim 136 kilo. Hij is gewoon een monster en hij is sterk. Het is krankzinnig.'

Rentree

Hulk Hogan, wiens echte naam Terry Bollea luidt, maakte begin deze maand na jaren weer zijn rentree in de ring. 'Mr. America' pakte tijdens het Crown Jewel-event in Saudi-Arabië de microfoon en sprak daar het uitzinnige publiek toe.

De worstelaar werd na racistische uitingen in 2015 een tijdje verbannen door de worstelbond WWE. Inmiddels is hij dus weer in genade aangenomen.