×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon en dochter David en Victoria Beckham gedoopt

Zoon en dochter David en Victoria Beckham gedoopt
21.12.2019 -

Cruz (14) en Harper Beckham (8), de jongste zoon en dochter van David en Victoria Beckham, zijn zaterdag gedoopt. Dat maakte moeder Victoria bekend met een paar foto's op Instagram.


‘Zo veel om dankbaar voor te zijn,’  schrijft Victoria Beckham bij een foto van broer en zus in de kerk. ‘Ik had niet trotser kunnen zijn op mijn kinderen en niet dankbaarder kunnen zijn voor mijn familie en de meest geweldige peetouders,’ is het bijschrift onder een andere foto waar de Beckhams, samen met de peetouders, lachend in de camera kijken.

Actrice Eva Longoria, zanger Marc Anthony, haarstilist Ken Paves en spelersmakelaar David Gardner zijn de peetouders van Harper en Cruz.