×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoey Ivory van der Koelen nieuwe Miss Nederland

27.09.2016 -

Zoey Ivory van der Koelen mag zich een jaar lang Nederlands mooiste noemen. Het 23-jarige model uit Almere is maandagavond in Hilversum verkozen tot Miss Nederland. Dat maakte de organisatie bekend via Facebook.


Zoey Ivory liet elf andere missen achter zich. Nu ze Miss Nederland is, mag ze ons land volgend jaar vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing. Die vindt in januari plaats op de Filipijnen.

Zoey Ivory volgt Jessie Jazz Vuijk op. Zij woonde de verkiezing maandag bij met haar vriend Tim Douwsma. Die is nog steeds trots op zijn vriendin, bleek uit een bericht dat hij op Instagram plaatste. “Vanavond is haar laatste avond als Miss Nederland 2015. Maar voor altijd is ze de meest bijzondere vrouw die ik ooit ontmoet heb!”

Ook Kelly Weekers en Kim Kötter, die ooit werden verkozen tot Miss Nederland, waren maandagavond van de partij. Albert Verlinde boog zich als een van de juryleden over de mooiste dames van Nederland.