×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zo vader, zo zoon: André Hazes en baby Dré in matchende zwembroeken

15.06.2017 -

Het is vakantie voor André Hazes, Monique en kleine Dré en daar genieten ze optimaal van. Op het zonnige Aruba brengen ze hun dagen door in de zon aan het zwembad en dan worden natuurlijk de zwembroeken uit de kast getrokken voor de heren. Papa en kleine Dré hebben ook nog eens dezelfde zwembroek, hoe schattig is dat?


'Een droom die uitkomt. Matching zwembroekjes', schrijft André vol trots op Instagram bij een kiekje waarop te zien is dat de twee dezelfde broek aan hebben. Bij een andere foto schrijft hij: 'Mini-me'. 

Het is niet de eerst keer dat André Hazes III matcht met een van zijn ouders in zwemkleding. Tijdens een vakantie op Curaçao trok Monique een rode bikini aan en kreeg Dré een broekje in dezelfde kleur. 

 

Een droom die uitkomt. Matching zwembroekjes!

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Mini-me

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Matching Mother&Son Romantic Red@anianibeachwear

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op