×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zó probeerde Koen Wauters zijn huwelijk te redden

Zó probeerde Koen Wauters zijn huwelijk te redden
31.01.2020 -

Na zeventien jaar is er een eind gekomen aan het huwelijk van Clouseauzanger Koen Wauters en voormalig model en presentatrice Valerie De Booser. De twee hebben er nog alles aan gedaan om hun huwelijk te redden, maar dat mislukte.


Koen Wauters brak met de groep Clouseau in 1990 door met het nummer Daar Gaat Ze. Die titel zal mogelijk even door het hoofd van de 52- jarige Vlaamse zanger hebben gespeeld toen duidelijk werd dat er na zeventien jaar een eind was gekomen aan zijn huwelijk met de twaalf jaar jongere Valerie De Booser. ‘We zijn uit elkaar gegroeid’, zo liet hij onlangs weten. Koen en Valerie hebben twee kinderen, Zita (15) en haar twee jaar jongere broer Nono. Koen en Valerie hebben er alles aan gedaan om hun huwelijk weer op de rit te krijgen, bijvoorbeeld door te verhuizen naar een woning net buiten Gent.

De zanger legde toen uit dat dat was vanwege de kinderen. ‘Nono gaat naar het middelbaar onderwijs en Zita wil een nieuwe studierichting gaan volgen.’ Volgens vrienden had die verhuizing echter vooral te maken met de problemen die Koen en Valerie hadden. ‘Voor Valerie was Gent veel dichter bij haar ouders en daar was ze ook geregeld te vinden. Terwijl Koen dan thuis was’, zo vertelt een vriend van de zanger. ’Met haar ouders sprak ze over hun problemen en hoe die zouden kunnen worden opgelost.’

Tot een echte oplossing kwam het echter helaas niet. Op social media meldde Koen: ‘We wilden niets liever dan eeuwig bij elkaar blijven en ook al hebben we voor elkaar gevochten tot het einde, toch nemen we samen deze aartsmoeilijke beslissing. We moeten eerlijk zijn, door de jaren heen zijn we uit elkaar gegroeid.’

Ook interessant:

Rick Engelkes’ zorgen om zijn vader

BABYFOTO: Dochtertje voor Amanda Beekman!

Bibi Breijman onthult: ‘Door Waylon heb ik mijn burn-out gekregen’