×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zó heet het pasgeboren dochtertje van Enrique Iglesias

Zó heet het pasgeboren dochtertje van Enrique Iglesias
6.03.2020 -

Het dochtertje van Anna Kournikova en Enrique Iglesias, dat op 30 januari geboren werd, luistert naar de naam Mary. De Russische versie van haar naam is Masha, gezien het feit dat Kournikova uit Rusland komt. Dit vertelde de zanger in een interview met People.


Hoewel de kleine Mary eind januari ter wereld kwam, maakten Anna en Enrique haar geboorte pas op 13 februari wereldkundig via sociale media. Het stel heeft al een 2-jarige tweeling, dochter Lucy en zoon Nicholas.

Het vaderschap bevalt Iglesias uitstekend. ‘Hoewel ik nauwelijks slaap, vind ik het fantastisch. Ik zou nooit meer anders willen. Als echte vader verschoon ik luiers, geef ik flesjes en dat gaat allemaal prima.’

Lees ook:

Na ontslag bij Talpa: Shelly Sterk heeft nieuwe klus te pakken!

Djarno Hofland deelt emotionele post over André Hazes: ‘Ik hou van jou, vriend’

Rachel Hazes krijgt kostbaar verjaardagscadeau van nieuwe liefde Mike