×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zo geniet de familie Meiland van hun welverdiende vakantie

Zo geniet de familie Meiland van hun welverdiende vakantie
2.12.2019 -

Na een succesvol jaar is het voor de familie Meiland tijd voor een welverdiende vakantie. De Meilandjes zijn neergestreken op het Spaanse eiland Tenerife, en verblijven daar in een luxe hotelresort.


Martien Meiland en de rest van de familie hebben een prachtige kamer met uitzicht op zee. Maxime houdt haar volgers via haar Instagram Stories regelmatig op de hoogte van alle bezigheden deze vakantie. Zo was eerder al te zien dat ze op een jeepsafari zijn geweest, en ze volop genieten van overheerlijke diners en zwembaden. Bovendien blijkt uit de filmpjes dat huishoudster Nadège ook mee is op het tripje.

View this post on Instagram

Een heerlijke vacation foto!

A post shared by Martien Meiland (@martienmeiland) on

De Meilandjes komen dus even lekker bij van een jaar lang non-stop klussen en werken. Hoewel ze op het moment géén gasten hoeven te bedienen, zit Chateau Meiland de komende tijd al wel helemaal volgeboekt.

Lees ook:

Rossana Kluivert in zak en as: ‘Slapen gaat niet meer’

Kiki Bertens getrouwd met haar fysio Remko de Rijke

Roxeanne Hazes verschijnt in ondergoed op podium