×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zó bestrijdt Miljuschka Witzenhausen een burn-out

Zó bestrijdt Miljuschka Witzenhausen een burn-out
23.09.2019 -

Miljuschka Witzenhausen stortte afgelopen zomer compleet in doordat alles haar te veel was geworden. Aan Weekend verklapt de presentatrice hoe zij is hersteld van haar burn-out.


Niet alleen Miljuschka’s werk voor televisie en de allesbehalve vlekkeloos lopende verbouwing van haar huis hadden veel energie opgeslokt. Ook het proces tegen Willem Holleeder, waarbij haar moeder Astrid als zijn zus belangrijke getuige was én is, zorgde naar eigen zeggen voor veel stress in de familie. ‘Ik moest echt gas terugnemen’, vertelt ze aan Weekend. Ze had het gevoel dat ze constant in de zesde versnelling stond. ‘Op een gegeven moment dacht ik: bekijk het maar, ik ga gewoon thuis zitten, koken en eten met de mensen van wie ik hou’, aldus de tv-kokkin.

Dat miste zijn uitwerking niet. ’Het was heerlijk. Ik eet iedere dag taart en ijs, stokbrood en een wijntje erbij. Het was voor mij de ultieme vakantie’, besluit Miljuschka.

Lees ook:

Zorgen Astrid Holleeder om dochter Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen ingestort, last pauze in

Dochtertje Miljuschka Witzenhausen in ziekenhuis