×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zilveren Tulp voor Joop van den Ende

Zilveren Tulp voor Joop van den Ende
10.04.2019 -

Joop van den Ende is bekroond met een Zilveren Tulp. De Dutch Live Entertainment Production Awards, zoals de prijzen officieel heten, worden jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse entertainmentindustrie aan professionals in de sector die achter de schermen bijzondere prestaties hebben geleverd. De beeldjes werden voor de vijfde maal toegekend.


In totaal werden de DLEP Awards in tien verschillende categorie├źn uitgereikt. Theaterproducent Joop van den Ende ontving de Special Achievement Award voor zijn betekenis voor de Nederlandse sector de afgelopen halve eeuw. De jury prees hem als een ‘groot inspirator voor de hele live-entertainmentindustrie’.

Andere prijzen gingen onder meer naar de Vliegende Vrienden van Amstel Live als beste productie van het jaar en AFAS Live als favoriete ‘venue’ van het jaar.