×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zilveren Televizier-Ster voor Eva Jinek

Zilveren Televizier-Ster voor Eva Jinek
12.10.2017 -

Eva Jinek is donderdagavond onderscheiden met de Zilveren Televizier-Ster 2017. Het Nederlandse publiek verkoos haar tot beste presentatrice. Wilfred Genee was bij de presentatoren de winnaar.


De andere twee genomineerde vrouwen waren Floortje Dessing en Geraldine Kemper. Dessing en Kemper zijn al drie keer genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster, die afgelopen jaren door Chantal Janzen werd gewonnen. Voor Eva Jinek was het de eerste nominatie in de categorie.

De winnares kreeg de prijs tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Amsterdam. In haar dankwoord droeg Jinek de prijs op aan haar kijkers, familie, partner en redactie.

Wilfred Genee is donderdagavond verkozen tot beste presentator van het jaar. Wilfred heeft zijn prijs mede te danken aan de campagne van zijn collega’s van Voetbal Inside. Zijn VI-collega Johan Derksen noemt Wilfred ‘misschien wel de beste presentator van het land’.