×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zien: zó viert de familie Hazes vakantie in Marbella

Zien: zó viert de familie Hazes vakantie in Marbella
7.08.2019 -

André Hazes en Monique genoten de afgelopen twee weken van een welverdiende vakantie met hun zoontje. Het gezinnetje was neergestreken in Marbella en huurde daar een prachtige villa met zwembad en een geweldig uitzicht.


Na eerst een week alleen met het gezin te zijn geweest, werd het gezelschap de tweede week uitgebreid met de komst van Monique’s vader, oma en enkele vrienden van het stel. In de gehuurde villa in Marbella was het dan ook van vroeg tot laat erg gezellig. In de avonden werd veelal de barbecue aangestoken en de kleine André was bijna niet uit het zwembad te slaan. Overdag werd vaak het strand opgezocht, waar het kleine mannetje, voorzien van bandjes om zijn armen, lekker in het zand en water speelde. Onze fotograaf wist een paar leuke kiekjes van de familie Hazes te schieten, die deze week exclusief in Weekend staan!

De overige exclusieve foto’s van de vakantie in Marbella staan deze week in Weekend.