Placeholder

Zien: Yolanthe en Xess Xava bezoeken opvanghuizen in Nepal

Yolanthe Sneijder Cabau en haar zoontje Xess Xava zijn momenteel in Nepal. Daar zullen ze 100 kinderen in de opvanghuizen van Free A Girl bezoeken.

'Vandaag breng ik samen met mijn zoontje Xess Xava een bezoek aan een van onze opvanghuizen in Kathmandu (Nepal)', schrijft Yolanthe bij een foto van Xess Xava samen met de kinderen uit het opvanghuis. 'Deze kindjes zijn geboren uit verkrachtingen, sommige zijn geboren in ons opvanghuis en andere zijn als baby verbannen op straat en hebben geen ouders meer. Hier krijgen zij liefde en onderdak zodat ze niet in dezelfde vreselijke wereld terecht komen als hun tiener mama's.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Onlangs plaatste Yolanthe al een filmpje op haar Instagram waarop te zien is dat Xess Xava 100 tekeningen aan het maken is voor de kindjes in Nepal. 'Xess en ik zijn ons aan het voorbereiden op onze bijzondere reis naar Nepal voor mijn stichting Free A Girl. Mijn kleine binkie vindt het allemaal heel spannend! Ik ga hem uiteraard niet mee nemen naar de gevaarlijke plekken maar wel naar onze opvanghuizen waar 100 kindjes nu al weten dat wij komen! Dat wordt heeeeel veel knuffelen!!!', aldus de trotse moeder. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Free A Girl zet zich in om minderjarige meisjes uit de prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen.