×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: Waylon verrast zijn Bibi met een wel heel bijzonder cadeau

ZIEN: Waylon verrast zijn Bibi met een wel heel bijzonder cadeau
3.01.2020 -

Waylon en zijn gezinnetje beginnen het jaar in stijl. Vanmorgen verraste de zanger zijn vriendin Bibi, hun dochtertje Teddy en zijn zoon Dylan met een tripje naar Parijs.


Je kunt natuurlijk met de auto of met de trein naar Parijs, maar Waylon regelde een heus privéjet voor zijn gezin. ‘Het was lekker vroeg vanochtend… maar wooow what a surprise’, schrijft Bibi bij een reeks kiekjes van de verrassing. ‘Naar de stad der liefde met m’n liefdes. #privejet #omg #bucketlist’

Ook Waylon plaatst een aantal kiekjes van het bijzondere moment. Op één van de foto’s is ook zijn zoon Dylan te zien, met wie hij lang geen contact heeft gehad vanwege de drugsverslaving van de zanger. ‘Gelukkig ben ik tot inkeer gekomen en kon mijn zoon mij vergeven. Dat vind ik zo mooi van hem’, liet hij onlangs weten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Weekend Parijs met de liefste… We beginnen het jaar in stijl! #family @bibibreijman @dylanjonguh ❤️

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Lees ook:

Dolblije Fred van Leer heeft goed nieuws

Nieuwe liefde Herman van der Zandt reageert op geruchten

Heftig: na imagodeuk belandde Jordy van Loon bij de psycholoog