×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zien: Voice Vlaanderen-kandidaat ontroert met liedje voor overleden zoontje

Zien: Voice Vlaanderen-kandidaat ontroert met liedje voor overleden zoontje
15.11.2019 -

Wannes Beernaert (30), in België bekend door zijn deelname aan The Voice van Vlaanderen, heeft mensen ontroerd met een lied voor zijn acht maanden oude zoon Foss, die twee weken geleden overleed.


Wannes schreef het liedje Fly Young Bird om de dood van zijn zoontje te verwerken en overdonderde daarmee de Belgische radio-host Michèle Cuvelier van Studio Brussel.
‘Twee weken geleden is ongelofelijk recent. Dat is een immense tragedie. Ik vind het supersterk dat jullie hier zijn. Jullie hebben een nummer gemaakt, het is echt heel mooi’, vertelde Michèle.

De 30-jarige Wannes, die dit jaar in de Vlaamse talentenjacht te zien was, schreef muziek voor zijn ‘Fosske’ om zijn dood te helpen verwerken. Fly Young Bird werd Catch of the day bij Studio Brussel. Presentatrice Michèle Cuvelier kon haar tranen niet bedwingen.

Ook interessant:

Vrouw Arie Ribbens geeft update over gezondheid: ‘Hij is nog steeds erg ziek’

Zó heeft André zijn nieuwe vlam Bridget versierd

Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar