×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: Sanne Vogel op roze wolk na komst tweeling

ZIEN: Sanne Vogel op roze wolk na komst tweeling
17.01.2020 -

Sanne Vogel zit sinds de geboorte van haar tweeling Loewy Bertus en Bella Jo op een roze wolk! Op de valreep van 2019 werden de actrice en haar verloofde Melchior de trotse ouders van hun tweeling.


Op haar Instagram is te zien hoe Sanne geniet van de kleintjes. ‘Even met de meiden onder elkaar. Groetjes van mij en Bella Jo’, schrijft ze bij een nieuwe foto. Eerder deelde de actrice al een foto van haar kersverse gezinnetje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even met de meiden onder elkaar. ❤️ Groetjes van mij en Bella Jo ❤️

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

‘Melchior en ik staan soms minuten samen jankend van geluk (en vermoeidheid) in de wiegjes te staren. Damn, wat een canon van liefde! Ik blijf voorlopig nog even een tijd offline om ons te verschuilen in dit liefdesnest’, aldus Sanne vlak na de geboorte.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

28 December zijn ze ter wereld gekomen, onze bizar lieve kindjes! Ik stel jullie voor aan Loewy Bertus en Bella Jo! Melchior en ik staan soms minuten samen jankend van geluk (en vermoeidheid) in de wiegjes te staren. Damn, wat een canon van liefde! Ik blijf voorlopig nog even een tijd offline om ons te verschuilen in dit liefdesnest. Loewy Bertus was 3242 gram bij geboorte en zijn zusje Bella Jo was 2417 gram. Ze maken het onwijs goed en hebben vanaf de eerste dag een heel eigen karakter. Melchior is de aller aller beste vader die je kan bedenken. Bedankt voor alle lieve berichten rond de zwangerschap en als we er weer klaar voor zijn(gaat echt nog lang duren) dan horen jullie weer van mij. O ja en een heeeeeel gelukkig Nieuw Jaar.

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

De actrice maakte in juli bekend dat ze in verwachting was van een tweeling.

Ook interessant:

Rossana Kluivert stelt zoon boven huwelijk: ‘Als Patrick verkast, blijf ik bij Shane’

ZIEN: Alle vakantiefoto’s van Wendy en Erland op CuraƧao

Margarita’s vriendschappelijke scheiding: prinses gaat alleen verder