×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: Rolf Tangel zet speciale tatoeage

ZIEN: Rolf Tangel zet speciale tatoeage
9.12.2019 -

Rolf Tangel is 15 november voor de derde keer vader geworden van dochtertje Jesslynn. De ex van Barbie leeft momenteel dan ook op een roze wolk, en heeft de naam van zijn pasgeboren dochter vandaag zelfs vereeuwigd op zijn lichaam.


Op Instagram showt hij trots het resultaat. ‘Superblij met me nieuwe tattoo’, aldus Rolf.

Eerder vandaag plaatste hij al een kiekje waarop duidelijk werd dat hij een nieuwe tatoeage liet zetten. Voor zijn volgers was het alleen nog even een verrassing wát hij precies liet tatoeëren. Een aantal volgers hadden al snel een vermoeden: ‘De naam van je dochter’ en ‘Naam van je dochtertje?’ luiden enkele reacties.

Voor Rolf is Jesslynn zijn derde kindje, voor moeder Gabriella is het haar eerste. Rolf heeft twee kinderen uit vorige relaties; Vergillio en Romario.