×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zien: Priyanka Chopra viert haar vrijgezellenfeest in Amsterdam

Zien: Priyanka Chopra viert haar vrijgezellenfeest in Amsterdam
5.11.2018 -

Priyanka Chopra heeft dit weekend haar vrijgezellenfeest gevierd in Amsterdam. Onder meer aanstaande schoonzus Sophie Turner was van de partij.


Op Instagram deelde de Quantico-actrice een aantal kiekjes van het gezelschap, dat onder meer een boottochtje door de grachten maakte. Tijdens een avondje in de stad maakten Priyanka en Sophie een filmpje waarop de Indiase de Game Of Thrones-ster op haar rug droeg. Ze noemden zichzelf in het bijschrift de 'J-zussen', een verwijzing naar hun verloofden: Priyanka gaat trouwen met Nick Jonas, Sophie zei eerder 'ja' tegen Joe Jonas. Samen met broer Kevin vormden de heren lange tijd boyband de Jonas Brothers.

De plaatjes uit Amsterdam vielen in de smaak bij collega-Hollywoodsterren. Halle Berry plaatste vijf hartjes onder een van de foto's, Kelly Ripa voegde daar enkele zoen-emoji's aan toe. Priyanka's aanstaande schoonmoeder Denise Jonas grapte onder een post: 'Gedraag je.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Priyanka Chopra (@priyankachopra) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Priyanka Chopra (@priyankachopra) op