Linda de Mol

ZIEN: Linda de Mol showt bikinibody!

Linda de Mol poseert in bikini op de cover van de nieuwe LINDA. Ook een aantal andere bekende Nederlandse vrouwen, onder wie Berget Lewis, Sonja Bakker en Nance Coolen, gaan uit de kleren voor het blad.

Linda doet dat naar eigen zeggen om een statement te maken over ‘bodypositivity’. Volgens onderzoek van het blad staat driekwart van de moeders nooit op eigen vakantiefoto’s, uit onzekerheid over het eigen uiterlijk.

‘Met de billen bloot’

“Terwijl onze kinderen ons gewoon de allermooiste mama vinden en het vast leuk vinden ons later terug te zien op die jeugdfoto’s, in plaats van te moeten vra­gen: ‘Was jij niet mee naar Griekenland toen, mam? Ik zie je nergens'”, schrijft Linda op de website van het magazine. “Om dat statement te maken, moet ik met de billen bloot, zeg maar. En dus in mijn bikini op de cover.”

‘Kan mij het schelen’

Ze moest wel even een drempel over, zegt ze in een video over de fotoshoot. “Ik dacht echt die dag: waarom heb ik ja gezegd?” Vooral het commentaar dat ze op de actie zou krijgen, maakte haar nerveus. Ze deed het toch, omdat ze achter de boodschap staat dat alle lijven er mogen zijn. “Ik zou het heel stoer vinden als er nu een aantal vrouwen zijn die zeggen: ‘Nou, inderdaad ik doe het gewoon. Kan mij het schelen? Hier ben ik.'”

LEES OOK:

WESLY BRONKHORST ONTHULT GESLACHT BABY

MARK RUTTE VOOR HET EERST OVER OVERLIJDEN MOEDER: ‘HEFTIGE WEKEN’

WENDY VAN DIJK LEGT BESLAG OP HUIS VOORMALIG ZAKENPARTNER ROBBERT BOEKEMA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen