×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hilarisch: Jan en Chantal bereiden zich alvast voor op Songfestival

Hilarisch: Jan en Chantal bereiden zich alvast voor op Songfestival
21.01.2020 -

De voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival zijn in volle gang! Gisteren werd duidelijk dat Jan Smit momenteel een taalcursus volgt om zijn Engels bij te spijkeren. Vandaag is te zien dat hij en Chantal Janzen alvast oefenen met het aankondigen van de loting.


In een video die Jan Smit vandaag deelt met zijn volgers op Instagram is te zien dat hij samen met Chantal Janzen aan het oefenen is. En dat doen de twee uiteraard in het Engels! Dat leidt tot de nodige hilariteit…

Wie op de beelden die Jan deelt ontbreekt is Edsilia. Toch is op haar eigen Instagram te zien dat de zangeres wél aanwezig is. Betekent dit dat Jan en Chantal op het podium zullen staan, en Edsilia in de green room?

Lees ook:

ZIEN: Het nieuwe ‘optrekje’ van Nance Coolen

Monique Westenberg reageert op liefdesgeruchten Tino Martin

Wesley Sneijder richt zijn pijlen nu op Nikkie Plessen