×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

In dít optrekje begint Brigitte Nijman opnieuw

In dít optrekje begint Brigitte Nijman opnieuw
14.02.2020 -

Brigitte Nijman begint haar nieuwe leven na de scheiding in Weesp. Daar heeft zij voor 555.000 euro een moderne stadswoning van 125 m2 op de kop getikt.


De woning stond te koop voor 549.000 euro. De musical-actrice komt er terecht in een gezellig hofje, heeft er een kleine stadstuin en een dakterras op de eerste verdieping. De begane grond is split-level, met de grote woonkeuken een paar traptreden hoger dan de woonkamer. De moderne keuken heeft een betongegoten aanrechtblad met zeven meter werkruimte. Midden in de keuken staat een groot fornuis met twee ovens, een grill en een warmhoudplaat. De keuken heeft een natuurstenen tegelvloer, terwijl de woonkamer een eikenvloer heeft. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met bad annex douche. Eén verdieping hoger is een vierde slaapkamer te vinden. Omdat het hofje autovrij is wordt geparkeerd in de ondergrondse parkeergarage onder de huizen. Brigitte moet 89 euro per maand aan de VVE betalen en 25 per maand voor de parkeerplaats.

Ook interessant:

Nog meer tegenslag voor Milika Peterzon

Ferry Doedens openhartig over emigratieplannen: ‘Met Raphael naar de zon’

Problemen José Hoebee stapelen zich op: ‘Ik heb grote geldzorgen’