×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: het nieuwe optrekje van Arie Boomsma en zijn gezinnetje

ZIEN: het nieuwe optrekje van Arie Boomsma en zijn gezinnetje
25.03.2020 -

Arie Boomsma heeft de drukke binnenstad van Amsterdam verruild voor de polder van Abcoude. Hier heeft hij de boerderij Vredelust gekocht, die gebouwd werd in het jaar 1784 en grondig werd gerenoveerd.


De boerderij wordt omzoomd door uitgestrekte weilanden en grenst aan het riviertje ’t Gein. Zijn terrein omvat vier gebouwen. Naast de woonboerderij zijn er een luxe gastenverblijf, een bijgebouw en een nieuwgebouwde schuur. In totaal is het goed voor 460 m2 aan woonoppervlak, en dat op een perceel van bijna 7.000 m2. Daar moest de presentator en sportschoolhouder diep voor in de buidel tasten, want er hing een prijskaartje aan van bijna 2,3 miljoen euro. Arie betaalde er 2.175.000 euro voor. Dat deed hij met drie ton eigen geld en een hypotheek van 1.875.000 euro. Hij maakte zijn vrouw Romy Houwer, die momenteel hun derde kindje verwacht, voor de helft mede-eigenaar. Enkele hoogtepunten van het huis: de handgemaakte eiken keuken, het 5-pits Lacanche-fornuis met twee ovens, grill en coup-de-feu-plaat, de Finse speksteenkachel, en vooral is opvallend dat alles binnen nog veel wegheeft van een boerderij door het zes meter hoge plafond onder de sporenkap en de oude stalramen.

Lees ook:

Patty Brard over relatie André en Bridget: ‘Was gedoemd te mislukken’

ZIEN: Andy en Melisa kopen landgoed

Dochtertje Jim en Bettina voor het eerst duidelijk te zien op foto