×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zien: het moment dat Simon Keizer aankondigt papa te worden

18.12.2016 -

Simon Keizer zorgde voor een bijzondere avond. Op het podium in Ahoy, waar hij een concert gaf met Nick Schilder, kondigde hij aan dat hij vader wordt. Dat kippenvelmomentje is natuurlijk gefilmd.


'Ik sta hier te shaken', roept Simon als hij het lied Door Jou aan wil kondigen. 'Want we hebben besloten dat ik degene mag zijn die mag zeggen dat mijn vrouw zwanger is.'

Ook Nick kan zijn oren niet geloven en vliegt zijn zangpartner in de armen. 'Ik heb pauze', grapt hij daarna, want hij moet even bijkomen van dit geweldige nieuws. 

Zowel Nick als Simon wordt nu dus vader. Nick en zijn Kirsten verwachten hun derde kindje. Voor Simon en Annemarie wordt dit hun eerste kindje.