×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: Harry en Meghan delen eerste kerstkaart met Archie

ZIEN: Harry en Meghan delen eerste kerstkaart met Archie
24.12.2019 -

Harry en Meghan hebben hun eerste kerstkaart met zoontje Archie gedeeld. Dat gebeurde via het Twitteraccount van de Queen’s Commonwealth Trust, de stichting waar de prins voorzitter van is.


Het is een zwart-witfoto waarop het koppel met hun zeven maanden oude zoontje poseert voor een kerstboom. Archie zit vooraan pontificaal in beeld terwijl zijn ouders op de achtergrond naar hem lachen. ‘We wensen jullie een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.’ Harry en Meghan kozen dit jaar bewust voor enkel een digitale kerstgroet vanwege het milieu, staat onderaan het kaartje.

Het koppel viert de feestdagen in Canada en is dan ook niet aanwezig bij de jaarlijkse viering van koningin Elizabeth op Sandringham.

Lees ook:

Bridget voorspelt: met André word ik stokoud

Waarom Tjitske Reidinga nog steeds niet samenwoont

Eddy Ouwens mist dochter iedere dag: ‘Ik heb professionele hulp’