×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zien: Ed Sheeran zingt voor verjaardag Bruno Mars

Zien: Ed Sheeran zingt voor verjaardag Bruno Mars
9.10.2018 -

Bruno Mars vierde maandag zijn 33e verjaardag met taart en een live-versie van Happy Birthday. De muzikant werd toegezongen door vakgenoot Ed Sheeran.


De jarige job deelde een video waarin hij zijn taart – een verzameling cupcakes waarop zijn naam is gespeld – aansnijdt. Daarna komt Ed in beeld, die een speciale versie zingt van Happy Birthday. Voor de naam van Bruno voegt hij daarin toe 'tweevoudig Superbowl-artiest'. Na het liedje klinkt er applaus van andere aanwezigen, maar Bruno roept: 'Nog een keer!', waarop Ed opnieuw met het liedje begint.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bruno Mars (@brunomars) op

Bruno grapt bij de clip: 'Je weet dat je het hebt gemaakt als je Ed Sheeran kan inhuren om Happy Birthday voor je te zingen.'