×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: Dochtertje Jennifer Lopez (11) zingt mee in Super Bowl-show

ZIEN: Dochtertje Jennifer Lopez (11) zingt mee in Super Bowl-show
3.02.2020 -

Het dochtertje van Jennifer Lopez heeft duidelijk de genen van haar moeder geërfd. De 11-jarige Emme zong gisteravond een stuk mee in de halftimeshow van de Super Bowl, die verzorgd werd door haar moeder en Shakira!


Emme kwam op met een groep jonge dansers en zong een stukje van haar moeders hit Let’s Get Loud, begeleid door Shakira op de drums. Daarna vergezelde ma J.Lo het meisje op het podium, en zongen ze onder meer een stukje uit het nummer Born In The USA. Dat deden ze voor de vlag van Puerto Rico, het moederland van zowel J.Lo als Emmes vader, zanger Marc Anthony (echte naam: Marco Muñiz).

De 11-jarige is volgens Amerikaanse media de jongste zangeres ooit tijdens de beroemde halftime show van de finale van het Amerikaanse footballseizoen. Er gingen eerder in het weekend al geruchten dat het meisje met haar moeder mee zou zingen in de show. Het was niet de eerste keer dat Emme op een podium stond: in juni zong ze ook al een deuntje tijdens het openingsconcert van haar moeders It’s My Party-tournee.

Emme is één van de twee kinderen van J.Lo. Haar tweelingbroer Max was zondag ook aanwezig in Miami, maar keek liever vanaf de tribune naar het spektakel.

Ook interessant:

André en Bridget vieren mijlpaal

Oeps: Déze BN’ers maakten een slippertje

Sonja Bakker openhartig over trouwplannen